Nieuws

Werkzaamheden Spoorlanden van start

Na een lange periode van planvoorbereiding heeft wethouder Albert Holtland maandagochtend 4 oktober de aftrap gegeven voor de uitvoerende werkzaamheden voor het revitaliseren van bedrijventerrein Spoorlanden in Kampen. 

De wethouder mocht met een kraan de eerste straatstenen verwijderen. Projectleider Erik Last van Dura Vermeer en projectleider Remko Schultz van de gemeente Kampen vertelden over alle werkzaamheden en de vervolgstappen die de komende jaren gezet worden op Spoorlanden. ‘Na een efficiënte bouwteam fase gaan we nu buiten starten met het toekomst bestendig maken van fase 1 van Spoorlanden. Tijdens de realisatie zetten we in op het verduurzamen en klimaatbestendig maken van het bedrijventerrein waarbij de veiligheid van de gebruiker en onze medewerkers op één staan,’ vat Harm Brouwer, bedrijfsleider bij Dura Vermeer, de uitleg van de projectleiders samen.

Op de hoogte blijven van dit project?

Volg dit project dan via de Bouwapp. https://debouw.app/projects/revitalisering-spoorlanden/updates

Revitalisering Spoorlanden

Dura Vermeer zet zich samen met de gemeente Kampen en Anacon Infra in bouwteam verband in om de bereikbaarheid, communicatie en leefbaarheid op bedrijventerrein Spoorlanden te verbeteren. Tot en met 30 november werken ze aan de Spoorstraat vanaf het Kraton tot en met de westelijke kruising met de Spoordwarsstraat. Door hier meer eenheid en structuur in aan te brengen, wordt de doorstroming, verkeersveiligheid en uitstraling verbeterd.

Contact
Oosterholtseweg 24
8271 PT IJsselmuiden
E info@spoorlanden-zendijk.nl
Stichting BOSZ
Stichting Beheerorganisatie Spoorlanden-Zendijk is een stichting van en voor ondernemers van bedrijventerrein Spoorlanden-Zendijk. Voor het samenwerken aan een veilig en kwalitatief aantrekkelijk bedrijventerrein.
Bekijk ook
Copyright BOSZ - 2023