Veiligheid en beheer

Een belangrijk speerpunt van de Stichting is het samen werken aan een veilig en goed onderhouden bedrijventerrein. Dit loopt langs een tweetal sporen.

Camerabeveiligingsysteem

De stichting beheert een camerabeveiligingsysteem op het bedrijventerrein. Hierin wordt nauw samengewerkt met I-Watch die de camerabeelden uitleest en regelmatig rapportages uitbrengt aan het stichtingbestuur. HIER kunt u de meest recente rapportage downloaden. Als er sprake is van inbraak of diefstal of andere vormen van overlast of schade wordt hierover ook contact gelegd met de gemeente en politie zodat hierop gehandeld kan worden.

overlastsituaties worden gemeld en aangepakt

Werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen

De stichting werkt nauw samen met de gemeente, politie en brandweer in een werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen voor het bedrijventerrein. Een aantal keren per jaar vindt een gezamenlijke schouw over het hele bedrijventerrein plaats en worden knelpunten in kaart gebracht en aangepakt. Daarnaast wordt samen een actieplan voor drie jaar opgesteld waarin afspraken zijn gemaakt hoe samen het bedrijventerrein schoon, heel en veilig kan blijven. De stichting trekt ook bij de gemeente aan de bel als het beheer van het openbaar gebied niet op orde is.

Contact
Oosterholtseweg 24
8271 PT IJsselmuiden
E info@spoorlanden-zendijk.nl
Stichting BOSZ
Stichting Beheerorganisatie Spoorlanden-Zendijk is een stichting van en voor ondernemers van bedrijventerrein Spoorlanden-Zendijk. Voor het samenwerken aan een veilig en kwalitatief aantrekkelijk bedrijventerrein.
Bekijk ook
Copyright BOSZ - 2023