Bedrijventerrein

Spoorlanden Zendijk

Bedrijventerrein Spoorlanden Zendijk is een aantrekkelijk bedrijventerrein van 35 hectare in de gemeente Kampen met een mix aan kleine en grote bedrijven. Landelijk toonaangevende bedrijven in de transport en en food- en cateringsector, maar ook een veelheid aan lokale bedrijven in de groothandel en dienstverlening en variërend van schoorsteentechniek tot de bouw van muziekinstrumenten. Daarnaast bevinden zich op Zendijk een aantal volumineuze winkels waar consumenten hun aankopen kunnen doen.

Bereikbaarheid

Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar in de regio, zowel via de rijksweg N50 vanaf Lelystad en Zwolle als ook uit de omliggende regionale wegen. Daarnaast is het terrein goed ontsloten via een verkeersplein aan de Oosterlandenweg. In de afgelopen jaren hebben zowel ondernemers als gemeente fors geïnvesteerd in het opknappen van het bedrijventerrein en momenteel wordt de Spoorstraat vernieuwd. Kortom, een uitstekende vestigingsplaats voor bedrijven om zaken te doen!

Onder de button ‘bedrijven’ zullen de komende tijd zoveel mogelijk bedrijven die op het bedrijventerrein zijn gevestigd worden opgenomen. (Dit is nog in voorbereiding).

Contact
Oosterholtseweg 24
8271 PT IJsselmuiden
E info@spoorlanden-zendijk.nl
Stichting BOSZ
Stichting Beheerorganisatie Spoorlanden-Zendijk is een stichting van en voor ondernemers van bedrijventerrein Spoorlanden-Zendijk. Voor het samenwerken aan een veilig en kwalitatief aantrekkelijk bedrijventerrein.
Bekijk ook
Copyright BOSZ - 2023