Nieuws

Uitnodiging inloopbijeenkomst 8 juli 17.00-19.00 uur

Beste ondernemer op Spoorlanden-Zendijk,

Reeds enige tijd zijn we bezig met de planvorming voor de revitalisering van het bedrijventerrein Spoorlanden-Zendijk. De uitvoering hiervan gaat starten. Onderdeel van deze plannen is ook dat er goede beheerafspraken komen voor de toekomst van het bedrijventerrein. Om tot een goede beheerorganisatie te komen is het de bedoeling om een gezamenlijk ondernemersfonds op te richten, waaraan alle bedrijven gaan bijdragen.

De plannen voor dit ondernemersfonds zijn in de afgelopen maanden uitgewerkt. In de bijlage bij deze uitnodiging treft u meer informatie aan over de Stichting Beheerorganisatie Spoorlanden-Zendijk en een praktische uitleg over het ondernemersfonds.

We willen graag uw mening hierover horen tijdens een inloopbijeenkomst op donderdag 8 juli a.s. tussen 17.00-19.00 uur. Locatie ALC (Wezenberg), Spoorstraat 26.

In verband met de coronamaatregelen willen we u vragen zich vooraf aan te melden, zodat we eventueel in tijdblokken de bijeenkomst kunnen organiseren. U kunt uw aanmelding doorgeven aan Leo Hoksbergen via info@focus-mkb.nl of 06-46281800.

Met vriendelijke groet,

Namens de Stichting Beheerorganisatie Spoorlanden-Zendijk,

Jaap Bukman (voorzitter BOSZ), 

Peter Westerink

Hessel Kok

Henk Wim van den Berg (namens IC Kampen)

Contact
Oosterholtseweg 24
8271 PT IJsselmuiden
E info@spoorlanden-zendijk.nl
Stichting BOSZ
Stichting Beheerorganisatie Spoorlanden-Zendijk is een stichting van en voor ondernemers van bedrijventerrein Spoorlanden-Zendijk. Voor het samenwerken aan een veilig en kwalitatief aantrekkelijk bedrijventerrein.
Bekijk ook
Copyright BOSZ - 2023